top of page

AHT 1000

AHT1000 står for Advance Horse Technology. Dette er en maskine der kombinerer løbebånd, vandløbebånd, spa, vibrationsgulv og solarium. Du får stor sikkerhed, brugervenlig teknologi og en stærk maskine. 

AHT1000
Betalingsautomat
Repos for at være i højde med hesten
Sikker lukning af døre, samt nødstop
Vand og spa
Nem og brugervenlig betjening af maskinen

Vandløbebånd

Du kan her træne hesten i skridt den kører fra 0-15 km/t. I en hvilken som helst vandhøjde der passer hesten, til mellem knæ og skulder højde. Med vandløbebånd, kan man reducere helingsprocessen i led, samt øge konditionen og fremme muskelopbygningen. 

Spa

Her er vandet 2-3 grader. Med en salt og syre koncentrat. Dette fremmer helingsprocessen af sår og hjælper til bedre blodcirkulation i benene, samt restituering efter ridning.

Vil være tilgængelig på maskinerne fra efterår 2022

Vibration

Der er i maskinen indbygget vibrationsgulv, dette hjælper til en øget blodcirkulation, samt løsner hestens muskler.

Solarium

Med 4 paneler, 20 lamper og 6 blæsere. Denne kan hurtig tørre hesten på de kolde dage, eller varme og løsne musklerne op.

Touch skærm

Maskinen styres fra Full HD, 10-point touch skærm. Styre sytemet er udviklet med burgeren, forrest i tankerne. Så den er nem og overskueligt at betjene, for alle. Med feature som selvvalg af baggrundsbillede, samt informationside. 

Sikkerhed

Sikkerhed har stået først, lige siden første stregtegning. Både for hest og mennesker. Du finder derfor 2 nødstop, fotosensor der registrer hesten, bagbom, et sikkert lukkesystem af døre og sikkerheds karabin på opbindingskæder. Du finder i manualen anbefalinger til sikker brug

Walker

Maskinen kan bruges uden vand, til konditionstræning eller genoptræning. Det er en effektiv substitution til den daglige træning eller konkurrence klargørelse.

bottom of page